Befit

Košarkaški kamp Let's Play

Sveti Martin na Muri

Košarkaški kamp „Let's play“ u Svetom Martinu na Muri je mjesto koje odaje puno topline i pregršt ljepote dok ga krase prekrasna priroda i njezin pejzaž. Primjesom sviježeg zraka uklopljene su toplice „Sveti Martin“ i Sportski Centar sa svim svojim popratnim sadržajima kao što su trim staze, teretana, toplice s aqua bazenima, adrenalinski park i prostor za opuštanje. Primarni ciljevi kampa su raznovrsne edukacije i učenja u smjeru košarke, odličan spoj kroz teoretski dio i interaktivne radionice dok je glavni dio vezan uz same treninge u dvorani i na vanjskom igralištu. Naš kamp obrađuje cijeline kao što su: tranzicija, obrana, metodika i kondicija. Interaktivne radionice usmjerene su na teme poput nutricionizma i same prehrane sportaša no svakako prilagođene djetetovoj dobi, općenitih ciljeva i motivacija u životu i sportu kako bi djecu naveli na zdravo razmišljanje kao i ispravan te pravilan osobni put. Djevojčicama i dječacima omogućeno je da kroz tjedan dana savladaju sve osnove košarkaške igre, ali i još mnogo zanimljivih popratnih sadržaja. Uz košarkaške tehnike i kretnje, poseban dio programa predstavlja i kondicijska priprema. Za kondicijski trening na raspolaganju imamo trim-stazu, da bi se djeca odmaknnula s ravne plohe i osjetila neravno i brdovito tlo. S druge strane tu je još teretana primjerena njihovoj dobi, odnosno dvorana za fitness bez sprava kroz rad s vlastitom težinom na stabilnosti i agilnosti onih mišićnih skupina koje ne koriste direktno u košarkaškom treningu.

Vrhunska dvorana
Vrhunska dvorana
Uređeno vanjsko igralište
Uređeno vanjsko igralište
Smještaj u Apartmanima Regina
Smještaj u Apartmanima Regina
Puni pansion (doručak, ručak, večera)
Puni pansion (doručak, ručak, večera)
Befit

Bogata dodatna ponuda

Trim staze, teretana, toplice s aqua bazenima, adrenalinski park i prostor za opuštanje

Uz same košarkaške i edukativne sadržaje djeci su ponuđene i ostale zabavno-rekreativne aktivnosti. Osmišljeni su popratni sadržaji jer se ne smije izostaviti da su to ipak samo djeca u razvoju pa će im zabava uključena uz sportski dio dobro doći. Kao sekundarne ciljeve pružamo mogućnosti poput kupanja u aqua-parku, trčanja po trim-stazi, vježbanja u teretani pod stručnim nadzorom, te opuštanja u bazenima s masažom. Na kraju dana ponuđene su razne filmske i sportske projekcije uz pomoć kojih ćemo djeci približiti sportski način života i razmišljanja.
Aqua park
Aqua park
Trim staza
Trim staza
Teretana
Teretana
Fizioterapeut i Neurokinetic
Fizioterapeut i Neurokinetic
Befit

Stručni tim

Educirani treneri sa iskustvom rada u reprezentativnim selekcijama

Uz cijeli asortiman košarkaškog i edukativnog programa na raspolaganju Vam stoje educirani treneri s iskustvom rada u raznim selekcijama raprezentacija. Kroz kombinaciju košarkaških treninga i interaktivnih radionica spajamo mlade ljude iz cijele Europe. Košarkaški kamp Let's Play u Svetom Martinu na Muri naglašava pozitivne poruke o timskom radu, zdravom životu, liderstvu, nenasilnoj komunikaciji i rješavanju konflikata.
Dino Klaić
Dino KlaićDirektor kampa
Barbara Perić
Barbara PerićVoditelj kampa
Krunoslav Krajnović
Krunoslav KrajnovićTrener
Marko Sircelj
Marko SirceljTrener
Befit

Video

Pogledajte kako je proteklo prošlogodišnje izdanje

M.D.B. SPORT JEDAN j.d.o.o.
Adresa: Vozišće 19B , 51216 Viškovo
E-mail: [email protected]
Telefon: +385 91 621 8438
IBAN: HR2223600001102564345
OIB: 26476245498

FACEBOOK STRANICA

PRIJAVE I PLAĆANJE

Ispunite digitalni obrazac i prijavite se online! Prijava za sudjelovanje  priznaje se uz uplatu prve rate u iznosu od 500kn. Ostatak iznosa moguće je platiti u ratama do početka kampa.


Cijena kamp: 2250kn

logo opcina

sv martin logo

Copyright © 2019. Basketball Camp Let's Play. Sva prava pridržana.

eng